Vegetariska Enchiladas. Nom! Nom!

Här kommer ett superenkelt recept på Enchiladas, eller Fajitas, eller vad ni nu vill kalla det, jag har aldrig lärt mig skillnaden men väljer att kalla dem enchiladas. Det som är bra med den här rätten är i att du kan ha i princip vad du vill. Den här gången gjorde jag mina enchiladas såhär:

 Jag hackade röd paprika, gul paprika, purjolök, rödlök och zuccini och blandade alltihop i en stor bunke. Sedan behövdes det här: Tortillabröd, tacosås, creme fraiche, rivost och Quornfärs eftersom jag inte äter kött. Vill du ha kött i går det bra med köttfärs, strimlad kyckling eller fläskkött.
 Jag stekte min färs i en panna.
 Sedan smörade jag en stor plåt och bredde på creme fraiche på tortillabröden.
 Efter det lade jag på tacosåsen.
 Sedan lade jag ett lager grönsaker, ett lager färs, toppade med rivost och vek brödet på mitten.
 Efter några minuter i ugnen på 200 grader var det klart! Voilà! Supersmarriga Enchiladas!
(Om du vill ha lite extra sting i dina enchiladas kan du hacka ner jalapeños i grönsaksblandningen och pressa lime över tortillabröden när du tagit ut dem ur ugnen).

0 kommentarer :

Post a Comment